-A természet Laboratóriuma-

Jean-Daniel Mondin - egy francia plasztikai sebész úttörőjének fia - elhatározta, hogy gyógyszerészeti gyakorlatát felhasználja, hogy így fejlesszen kozmetikai termékeket, amelyek hozzájárulnak a bőr gyógyulásához és regenerálódásához. Ezeket a csúcstechnológiai formulákat már az édesapja is használta a plasztikai sebészetben, és most is használják a szépségipari szakértők és kozmetikusok különböző kezelések során. Ezek a termékek úgy lettek kifejlesztve, hogy már nem tartalmaznak parabént, GMO-t (genetikailag módosított organizmusokat) és kémiai fényvédőt, hogy így biztosítsák a tökéletes természetességet, biztonságot, ezáltal feleljenek meg az erősen igénybe vett bőr számára is, beleértve azokat is, akik már valamilyen plasztikai beavatkozáson is átestek.

CatioVital cellular energy

A Catiovital cellular energy kezelés látványosan megfiatalatitja a bőrt
Szabadalmaztatott egyedi eljárás, a legújabb generációs Cellular Enery készülékkel.
A kezelés hatására a sejtek visszanyerik aktivitásukat, 
növekszik a hámréteg vastagsága, a kollagénállomány sűrüsége, az izmok tónusa és rugalmassága


CatioVital Lift

A kor előrehaladtával, hajlamosak vagyunk egyre kevésbé használni az arcizmainkat, ami a bőr tónusának elvesztését és a kontúrok gyengülését okozza.

A fiatalos test fenntartásához erősen ajánlott a testmozgás.
Hasonlóképpen a fiatalos arc fenntartása érdekében az izmokat ösztönözni kell, hogy fokozzák tevékenységüket és emeljék az arcvonásokat, csökkentve a rossz beidegződésből eredő ráncokat.

A CatioVital Lift egy exkluzív kezelési módszer, amely az izomtónust építve emeli az arcvonásokat és megfiatalítja az arcot. Azonnali "lifting" feszesítő hatás, már az első kezelés után. 

-Méregtelenités; A CCE kezelőgéppel nyirokstimulációt végzünk, , mely erősiti a bőr életfunkcióit, méregteleniti a szöveteket és oxigénnel tölti fel a bőrt.

Izomstimuláció; Passziv torna az arc izmainak, melyet meghatározott mozdulatsor alapján végzünk. Az izomstimuláció az arc  izmait dolgoztatja át,  igy állitva helyre azoknak feszességét és tónusát.  Az arc vonalai és kontúrja azonnal megemelkedik.

-Feszesitő masszázs, esszenciális olajokkal, mely táplálja regenerálja és rugalmassá teszi a bőrt, fokozva a kezelés feszesitő hatását. 

A kezelést 3- 6 alkalmas kúrakezelésben javasolt igénybevenni.

28 500 Ft

3 alkalmas kúrában 75 500 Ft

Röviditett kezelés ( csak kúra esetén ) 16 500 Ft

6 alkalmas kúra 3 hét alatt  3 teljes és 3 röviditett kezelést tartalmaz 125 000 Ft

A kúrakezelés után havi 1 fenntartó kezelés ajánlott

Kúrakezelés - alkalmankénti fizetés esetén, a kedvezmény az utolsó kezelés alkalmával kerül levonásra !

CatioVital  Cellular Energy 

Bőrtipusnak megfelelő fiatalitó  kezelés " Kettős ionizációval"

-Mélytisztítás szauna hatással: A thermo maszk  és szérumgél együttes alkalmazása megtisztitja a bőr mélyebb rétegeit is, mely ismét szabadon lélegzik, és alkalmassá válik a kezelés során alkalmazott összetevők befogadására.
-Aktív összetevők kettős ionizációja, a bőr energetizálása: A kettős ionizáció során, a váltakozó polaritásnak köszönhetően, az alkalmazott aktiv összetevők a bőr mélyebb rétegeibe jutnak. A CCE kezelőgépnek köszönhetően, a bőrben lévő ATP szint  emelkedik, emelve ezzel a sejtek energiaszintjét, igy  fokozza az arc nyak és dekoltázs bőrének fiatalos megjelenését. 
-Relaxáló feszesitő masszázs esszenciális olajokkal; A bőrtipusnak megfelelően kiválasztott esszenciális olajok hatása a bőr mélyebb rétegeiben is érvényesül.
- Bőrigény szerinti feltöltő pakolás

26 500 Ft
3 alkalmas kúrában 69 500 Ft

CatioVital Double Youth

Fiatalító "Double Youth" kezelés- az öregedés jelei eltűnnek

Születésünktől kezdődően bőrünk sejtaktivitása csökken. Sejtjeink fokozatosan veszítenek energiájukból és lassabban szaporodnak. A rugalmas rostok szintézise lelassul és láthatóvá válnak az öregedés jelei.    A CatioVital "Double Youth" egy kezelési eljárás, amely a Catio Vital cellular energy gép használatával segíti a bőr sejtaktivitásának helyreállítását és fiatalítását, valamint minden egyes szépségcél elérését. 

Ez a szabadalmaztatott technológia a "Double Youth" szérumgél fiatalító összetevőivel kombinálva látványosan megújítja az arc nyak és dekoltázs területét.Sejtéleterő koncentrátummal, hialuronsavval és hidrolizált DNS-sel           kialakított "Double Youth" szérumgél formula a bőr mélyébe hatolva fejti ki fiatalító hatását. Természetes                                                              megoldás, mely alternatívája lehet egy esztétikai beavatkozásnak                                                                                                                

A Catio Vital "Double Youth" kezelés azonnal megcélozza a bőr öregedésének jeleit.

- Mélytisztitás, szauna hatással

-Kettős ionizáció, Double Youth szérumgéllel

-Feszesitő masszázs illóolajakkal

-Feltöltó, feszesitő maszk

Az optimális hatás érdekében 3 alkalmas kúrakezelésben ajánljuk

29 500 Ft

3 alkalmas kúrakezelés 78 500 Ft

Havi 1 fenntartó kezelés javasolt

PhytOxygen Oxigenizáló méregtelenitő kezelés

Manuális méregtelenitő kezelés a környezeti ártalmak semlegesitésére
- Phyto dermabrázió- eltávolitja az elhalt hámsejteket, finomitja a bőr textúráját és segiti a bőrlégzést
- Pro Oxygén maszk, mely segiti az oxigén eljuttatását a sejtekhez, semlegesiti a a bőr felületén található méreganyagokat, eltávolitja a szennyeződéseket, megköti a nehézfémeket
- Serenity nyugtató masszázs hidrogélbe ágyazott illóolajokkal.  Helyreállitja  a bőr vitalitását és energiáját, serkenti a méregtelenitést és nyirokelvezetést.
A kezelés hatására a bőr ellenálóbbá válik a további káros környezeti hatásokkal, szennyeződésekkel  szemben.
26 500 Ft
3 alkalmas kúrában 69 500 Ft

Dermo Peeling savas bőrmegújitó kezelés

Hámlasztó hatás ;A különleges gyümölcssavkombináció a legoptimálisabban irritáció nélkül újitja meg a bőrfelszint eltávolitja a pigmentfoltokat,segiti a bőrmegújulást. A kollagén rostok rugalmasságának visszaállitásával tömöriti a bőrt. 

Serenity masszázs -regeneráló hatás; A dermo peeling kezeléshez kifejlesztett masszázskrém összetétele segiti a megújitott bőr tápanyaggal való feltöltését, stimulálja a sejtaktivitást. A Dermostimulinok ( Passió virág kivonat) helyreállitja a bőr Ph értékét.

Táplálás; Egy speciális 2 komponensű megszilárduló maszk formájában, mely ActiCalm hatású, igy azonnal megnyugtatja a bőrt, Camelia olaj tartalma táplálja és helyreállitja a bőr természetes védőrétegét.

Az optimális hatás érdekében 3 alkalmas kúrakezelésben ajánljuk

26 500 Ft

3 alkalmas kúrában 69 500 Ft


Mélytisztitó arckezelések

Mary Cohr Thermoálarcos arctisztitó kezelés kettős ionizációval 19 800 Ft

-Letisztitás, peeling, vitál esszesszencia-Thermo álarcos felpuhitás bőrtipusnak megfelelő mélytisztitó szérumgéllel-MélytisztitásAktív összetevők kettős ionizációja, a bőr energetizálása-Tápláló fiatalitó maszk bőrigény szerint-Zárókrém

19 800 Ft


Hagyományos arctisztitó kezelés Mary Cohr hatóanyagokkal

Letisztitás, Peeling, Gőzölés,-Mélytisztitás, fertőtlenités, - Modellage arc dekoltázs masszázs- Bőrigény szerinti feltöltő maszk,- Zárókrém

16 900 Ft 

Mélytisztitás bármely Mary Cohr kezelésbe 2 500 Ft