-A természet Laboratóriuma-

Jean-Daniel Mondin - egy francia plasztikai sebész úttörőjének fia - elhatározta, hogy gyógyszerészeti gyakorlatát felhasználja, hogy így fejlesszen kozmetikai termékeket, amelyek hozzájárulnak a bőr gyógyulásához és regenerálódásához. Ezeket a csúcstechnológiai formulákat már az édesapja is használta a plasztikai sebészetben, és most is használják a szépségipari szakértők és kozmetikusok különböző kezelések során. Ezek a termékek úgy lettek kifejlesztve, hogy már nem tartalmaznak parabént, GMO-t (genetikailag módosított organizmusokat) és kémiai fényvédőt, hogy így biztosítsák a tökéletes természetességet, biztonságot, ezáltal feleljenek meg az erősen igénybe vett bőr számára is, beleértve azokat is, akik már valamilyen plasztikai beavatkozáson is átestek.
A Mary Cohr kezelések a sejtek energiaszintjét emeli meg, ezáltal fiatalitja az arc- és dekoltázs bőrét. A sejtek energiaszintje születésünkkor és kisgyermekkorban a legmagasabb. Ám a kor előrehaladtával a sejetk jelentősen veszitenek energiaszintjükből, igy a bőr és a szövetek öregszenek, megereszkednek.  Rendszeres kozmetikai kezelésekkel és a megfelelő otthonápolási termékek használatával rövid időn belül ez az energiaszint növelhető. A bőr megújul megfiatalodik.
A Mary Cohr termékek kozmetikámban elérhetők

CatioVital cellular energy

A Catiovital cellular energy kezelés látványosan megfiatalatitja a bőrt
Szabadalmaztatott egyedi eljárás, a legújabb generációs Cellular Enery készülékkel.
A kezelés hatására a sejtek visszanyerik aktivitásukat, 
növekszik a hámréteg vastagsága, a kollagénállomány sűrüsége, az izmok tónusa és rugalmassága


CatioVital Lift

A kor előrehaladtával, hajlamosak vagyunk egyre kevésbé használni az arcizmainkat, ami a bőr tónusának elvesztését és a kontúrok gyengülését okozza.

A fiatalos test fenntartásához erősen ajánlott a testmozgás.
Hasonlóképpen a fiatalos arc fenntartása érdekében az izmokat ösztönözni kell, hogy fokozzák tevékenységüket és emeljék az arcvonásokat, csökkentve a rossz beidegződésből eredő ráncokat.

A CatioVital Lift egy exkluzív kezelési módszer, amely az izomtónust építve emeli az arcvonásokat és megfiatalítja az arcot. Azonnali "lifting" feszesítő hatás, már az első kezelés után. 

-Méregtelenités; A CCE kezelőgéppel nyirokstimulációt végzünk, , mely erősiti a bőr életfunkcióit, méregteleniti a szöveteket és oxigénnel tölti fel a bőrt.

Izomstimuláció; Passziv torna az arc izmainak, melyet meghatározott mozdulatsor alapján végzünk. Az izomstimuláció az arc  izmait dolgoztatja át,  igy állitva helyre azoknak feszességét és tónusát.  Az arc vonalai és kontúrja azonnal megemelkedik.

-Feszesitő arc-dekoltázs masszázs, esszenciális olajokkal, mely táplálja regenerálja és rugalmassá teszi a bőrt, fokozva a kezelés feszesitő hatását. 

A kezelést 3- 6 alkalmas kúrakezelésben javasolt igénybevenni.

28 500 Ft

Röviditett kezelés ( csak kúra esetén ) 16 500 Ft

6 alkalmas kúra 3 hét alatt  3 teljes és 3 röviditett kezelést tartalmaz 

A kúrakezelés után havi 1 fenntartó kezelés ajánlott

Eye Lift 

A szemkörnyék és a homlok intenziv lifting kezelése, mely azonnal jelentősen csökkenti

-a szem körüli ráncokat

-a fekete karikákat, az ödémát, a szem fáradtságát

- a glabella ( két szemöldök közti függőleges ráncok) mély ráncait

- megemeli a szemhéjat

-  a homlok mély ráncait

A kezelés tartalmaz Cellular energy szemkörnyék lifting kezelés, szemkörnyék masszázst, feszesitő szemmaszkot. 18 500 Ft

CatioVital  Cellular Energy 

Bőrtipusnak megfelelő fiatalitó arc-dekoltázs kezelés " Kettős ionizációval"

-Mélytisztítás szauna hatással: A thermo maszk  és szérumgél együttes alkalmazása megtisztitja a bőr mélyebb rétegeit is, mely ismét szabadon lélegzik, és alkalmassá válik a kezelés során alkalmazott összetevők befogadására.
-Aktív összetevők kettős ionizációja, a bőr energetizálása: A kettős ionizáció során, a váltakozó polaritásnak köszönhetően, az alkalmazott aktiv összetevők a bőr mélyebb rétegeibe jutnak. A CCE kezelőgépnek köszönhetően, a bőrben lévő ATP szint  emelkedik, emelve ezzel a sejtek energiaszintjét, igy  fokozza az arc nyak és dekoltázs bőrének fiatalos megjelenését. 
-Relaxáló feszesitő masszázs esszenciális olajokkal; A bőrtipusnak megfelelően kiválasztott esszenciális olajok hatása a bőr mélyebb rétegeiben is érvényesül.
- Bőrigény szerinti feltöltő pakolás

26 500 Ft

CatioVital Double Youth

 Arc-dekoltázs fiatalító "Double Youth" kezelés- az öregedés jelei eltűnnek

Születésünktől kezdődően bőrünk sejtaktivitása csökken. Sejtjeink fokozatosan veszítenek energiájukból és lassabban szaporodnak. A rugalmas rostok szintézise lelassul és láthatóvá válnak az öregedés jelei.    A CatioVital "Double Youth" egy kezelési eljárás, amely a Catio Vital cellular energy gép használatával segíti a bőr sejtaktivitásának helyreállítását és fiatalítását, valamint minden egyes szépségcél elérését. 

Ez a szabadalmaztatott technológia a "Double Youth" szérumgél fiatalító összetevőivel kombinálva látványosan megújítja az arc nyak és dekoltázs területét.Sejtéleterő koncentrátummal, hialuronsavval és hidrolizált DNS-sel           kialakított "Double Youth" szérumgél formula a bőr mélyébe hatolva fejti ki fiatalító hatását. Természetes                                                              megoldás, mely alternatívája lehet egy esztétikai beavatkozásnak                                                                                                                

A Catio Vital "Double Youth" kezelés azonnal megcélozza a bőr öregedésének jeleit.

- Mélytisztitás, szauna hatással

-Kettős ionizáció, Double Youth szérumgéllel

-Feszesitő masszázs illóolajakkal

-Feltöltó, feszesitő maszk

Az optimális hatás érdekében 3 alkalmas kúrakezelésben ajánljuk

29 500 Ft

Havi 1 fenntartó kezelés javasolt

PhytOxygen Oxigenizáló méregtelenitő kezelés

Manuális méregtelenitő kezelés a környezeti ártalmak semlegesitésére
- Phyto dermabrázió- eltávolitja az elhalt hámsejteket, finomitja a bőr textúráját és segiti a bőrlégzést
- Pro Oxygén maszk, mely segiti az oxigén eljuttatását a sejtekhez, semlegesiti a a bőr felületén található méreganyagokat, eltávolitja a szennyeződéseket, megköti a nehézfémeket
- Serenity nyugtató arc-dekoltázs masszázs hidrogélbe ágyazott illóolajokkal.  Helyreállitja  a bőr vitalitását és energiáját, serkenti a méregtelenitést és nyirokelvezetést.
A kezelés hatására a bőr ellenálóbbá válik a további káros környezeti hatásokkal, szennyeződésekkel  szemben.
26 500 Ft

Dermo Peeling savas bőrmegújitó kezelés

Hámlasztó hatás ;A különleges gyümölcssavkombináció a legoptimálisabban irritáció nélkül újitja meg a bőrfelszint eltávolitja a pigmentfoltokat,segiti a bőrmegújulást. A kollagén rostok rugalmasságának visszaállitásával tömöriti a bőrt. 

Serenity masszázs -regeneráló hatás; A dermo peeling kezeléshez kifejlesztett masszázskrém összetétele segiti a megújitott bőr tápanyaggal való feltöltését, stimulálja a sejtaktivitást. A Dermostimulinok ( Passió virág kivonat) helyreállitja a bőr Ph értékét.

Táplálás; Egy speciális 2 komponensű megszilárduló maszk formájában, mely ActiCalm hatású, igy azonnal megnyugtatja a bőrt, Camelia olaj tartalma táplálja és helyreállitja a bőr természetes védőrétegét.

Az optimális hatás érdekében 3 alkalmas kúrakezelésben ajánljuk

26 500 Ft


Beauty Aroma 

A bőr letisztitása, és peelingezése után, a bőrigénynek megfelelő illóolajokkal, speciális mozdulatsorral végezzük el az arc dekoltázs masszázst. végezetül felhelyezésre kerül egy 5 féle gyógynövényt tartalmazó hatóanyagos maszk. 
16 500 Ft

Multi Slim testkezelés

A Mary Cohr Multi Slim testkezelés , egy intenziv méregtelenitő feszesitő és cellulitkezelő masszázs testkezelés. Hatására csökken a test körfogata,jelentősen csökken zsirsejtek térfogata és  a cellulit, megszűnik a nehéz láb érzés. A bőr bársonyosan puhává és rugalmassá válik.A kezelés végén egy relaxáló elasztikus aromaterápiás testpakolással ( elasztomaszk) pihen a vendég 15 percig.  Már az első alkalom is látványos, de legalább 4-6 alkalmas kúrakezelésben ajánljuk a kezelés végzését heti 2 alkalommal. 

 A kezelés mellé a megfelelő otthonápolási termékek növelik a kezelés hatékonyságát.

Kezelési idő 60 perc 24 500 Ft