HYAMATRIX

 10% os HYAMATRIX kuponkód igénylése

Vedd fel velem a kapcsolatot, és üzenetben elküldöm neked az egyszeri 10% os vásárlásra feljogositó kupont, melyet a webáruházban tudsz levásárolni. Minden vásárláshoz új kupon igénylése szükséges!

A kuponoknal lejárati határideje van, mely a kártyán fel van tüntetve!...


Kinek ajánlom a HYAMATRIX® biorevitalizáló kezeléseket, és termékeket?

Ha Neked is fontos és szeretnéd, hogy sokáig fiatal maradjon a bőröd, de kerülnéd a plasztkiai beavatkozásokat

Ha szeretnéd, hogy bőröd sejtfunkcióiegészségesen működjenek

Ha már a változás jelei megjelentek a bőrödön és szeretnéd, ha az évekkel ezelőtti önmagad nézne vissza a tükörből

Ha folyamatos gyógyszeres kezelés alatt állsz, melynek nyomai a bőrödön is megjelennek

Ha egyéb okok miatt kerülnöd kell a gépi kezeléseket

Személyes és vendégeim tapasztalata alapján, 25-40 éves kortól, egy igazi "MUST HAVE" kezeléskúra, mely fiatalabb korban késlelteti, a már kialakult problémák esetén visszaforditja a bőr biológiai és környezeti hatások okozta öregedési folyamatait,

A 21. század orvos-tudósai alkottak egy különleges anyagot, amit BioBőrnek, vagy második bőrnek neveztek el, amely felépítésében az emberi bőrrel azonos. (Eredetileg a súlyosan égési sérült sebek regenerálására fejlesztették ki, de mivel a biobőrrel gyógyított felületen fiatalabb, életerősebb bőr képződött)


A Biobőr megjelenését követően orosz tudósok (klinikai kisérletek után) az alapvető összetevők felhasználásával létrehozták a Hyamatrix® kozmetikai termékcsaládot és kezelést, mivel úgy látták, hogy a Biobőrben található anyagok olyan rendkívüli hatással bírnak, amit nem csak a gyógyszeripar, hanem a kozmetika is hatékonyan használhat.A kezelések alapjaA két minőségi komponens, a destrukturált hyaluronsav és a mátrix-peptidek együttes jelenléte: A HYAMATRIX® kezelés olyan eredeti, bioaktív összetételű kozmetikai készítményekkel történik, amelyekben nanoméretűre kicsinyített hyaluronsav-láncok és a HYAMATRIX® mátrix-peptidjei (a sejteket körülvevő sejtközötti állomány) felhasználásával készülnek.

A nanostrukturált hyaluronsav hatása
A nano szerkezetű hyaluronsav molekulák rendkívül kis méretének (40kDA!) köszönhetően rendkívül könnyen behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, pótolva a sejtközötti állományban fellelhető hyaluronsav hiányt, és így segítenek a szilárd mátrix váz képzésében is. A mátrix-peptid a mélyebb rétegekben újra nagy molekulákká rendezi a bejuttatott hyaluronsavat, blokkolva ezzel a hialuronisav lebomlását és megakadályozva a bőrből való kijutását! Ugyanakkor optimális feltételeket biztosítva a sejtek fiziológiai osztódásához és a bőr megújulásához is.

A HYAMATRIX® mátrix-peptid hatása
megakadályozza a hialuronidáz enzim működését, (így nem tudja a bőrünkben termelődő természetes hyaluronsavat lebontani),
megköti a hialuronsavat a bőrben, nagyban elősegítve a hidratációt még extrém száraz bőr esetén is
javítja a bőr szerkezetét,
újjáépíti és korrigálja azt, mely által
tartósan fenntartja a fiatalság érzését és látványát
Képes csökkenteni a bőr biológiai korát!
Hatékony pigmentfoltok ellen
Csökkenti a rosaceás tüneteket, regenerálja az ereket

Miben rejlik a titok?

A tű nélküli plasztika hatékonyságának oka: a bőrfiatalító krémek többségében a hyaluronsav olyan molekulaméretben van jelen, mely nem képes eljutni a bőr mélyebb, epidermális rétegeibe vagy pár nap alatt lebontódik. A HYAMATRIX® ezzel szemben nanotechnológiával destrukturált hyaluronsavat tartalmaz, mely könnyen bejut a bőr mélyebb rétegeibe és pótolja a sejtközi állományban fellépő hialuronsavhiányt. A mátrix peptidekfelelnek a hyaluronsav bőrben tartásáért, a hyaluronidáz blokkolásáért, a bőr intenzív regenerációjáért, valamint a kollagén és elasztin újratermelődésért.

A HYAMATRIX® otthoni készítményeinek önálló használatával képes javítani a bőr rugalmasságán, hat az anyagcsere folyamatokra, erős liftinghatása van és csökkenti a ráncok mélységét. A készítmények egyedi összevetőjüknek köszönhetően képesek helyreállítani a sérült bőrt, enyhítik a bőrirritációt, sőt, használatukkal a rozecea is kezelhető.

A HYAMATRIX® professzionális bőrfiatalító készítményeikomplex hatásukkal beindítjáka bőrsejtek működését. Ezáltal csökkentik a bőr biológiaikorát és a lehető leghosszabb ideig fenntartják ezt az állapotot.

Ennek eredményeként sok esetben elkerülhetőek az injekciós beavatkozások és jelentősen javítható a bőr minősége is. A HYAMATRIX® készítmények nem csak hidratálnak, csökkentik a ráncokat és feltöltik a bőrt, hanem megváltoztatják a bőr biológiai szerkezetét is, ezzel biztositva a fiatalitó hatást.                                                 

 

HEXAMATRIX KEZELÉS

 botox hatású kezelés erőteljes mimikai ráncok esetén 4 alkalmas kúrában

4 alkalmas kúrában hetente 29 000 Ft/ alkalom

HYALURONPLASZTIKA 

6-8 alkalmas kúrában

25 000 Ft/ alkalom

HYAMATRIX hyaluronsavas regeneráló kezelés, masszázzsal, HYAMATRIX alginát maszkkal   19 800 FtFontos! A kezelés után 12 órán át nem szabad az arcot megmosni!