BABOR

TUDOMÁNY

Minden 1956-ban, egy fekete rózsával - a tökéletes szépség jelképével kezdődött. A professzionális bőrápolás úttörőjeként a BABOR azóta is élen jár a németországi bőrápolási kutatások terén. Még ma is szenvedélyesen azon dolgozunk, hogy elérjük a vágyott egyedi szépséget.

PRECIZIÓ

Precíz formuláink a leginnovatívabb hatóanyagokat tartalmazzák, és a BABOR kozmetikusoknak kezelésekben szerzett tapasztalataikkal kombinálva a legegyedibb eredmények érhetők el.

HATÉKONYSÁG

.A  leginnovatívabb hatóanyagok és kezelési módszerek tökéletes összhangja gondoskodik a rendkívül kényeztető élményt nyújtó, egyedülálló eredményekről.

SKINOVAGE KEZELÉSEK

A kezelések menete; letisztitás, vitalizáló maszk, peeling, ampulla, maszk, masszázs, zárókrém
60 perc 11 500 Ft

PURIFYING

A kezelés hatására pórusok  finomodnak, megelőzi az újabb pattanások és mitesszerek kialakulását, a gyulladásokat.. Az érettebb bőr feszesebbé válik, a ráncok kisimulnak. Rendszeres használata szabályozza a faggyútermelést, finomitja a pórusok méretét, igy megelőzhető az újabb problémák kialakulása.

BALANCING

Azonnali kiegyensúlyozó kezelés a kombinált bőrök számára. A zsírosabb területeket mattítja, mialatt hidratálja az arcbőrt és a száraz területeket.  A termék rendszeres használata tökéletesen kiegyensúlyozza a bőr olaj- és nedvességtartalmát. 

MOISTURIZING

Bőrünk lipid- és vízháztartása gyakran felborul, idővel csökken. A kezelés azonnal hidratálja a bőrt pótolja a bőr lipidtartalmát. A termékcsalád használatával  az arcbőr friss, életerős lesz, a szárazság következtében kialakult ráncok eltűnnek.

VITALIZING

Intenzíven azonnal regenerálja, erősíti és vitalizálja a  stresszes,fakó  fáradt és gyenge bőrt. Védi  a káros környezeti hatásoktól, és a láthatatlan kék fény okozta bőrkárosodástól. A termék használatával a arcbőr fiatalosan frissé rugalmassá és vitalizálttá válik. 

CALMING

Irritációra, rozáceára hajlamos stresszes bőrre.  A kezelés hatására azonnal egszűnik a kellemetlen, feszülő érzés, csökken a bőrpír, a viszketés.A termék rendszeres használatával az arcbőr kiegyensúlyozottá válik, regenerálódik, visszaállnak a természetes védőfunkciók. a kezelés  A termékek mentesek az illat és szinezőanyagoktól.

HYALURONSAVAS HIDRATÁLÁS

Azonnal látványos és érezhető hidratáltságot ad a bőrnek. A kezelés után bőre teltebbé válik, a finom ráncok kisimulnak és bőre alkalmassá válik a legértékesebb anti - aging hatóanyagok felvételére.

Kezelés menete: letisztítás, vitalizálás, peeling, 3 db hyaluron ampulla, masszázs, krém

16 500 FtUltrahangkezelés hyaluronsavval Ionto Sono ultrahanggal 5 000 Ft

Ionto Skin Abrasion kristályos mikrodermabrázió bármely kezelésbe 4 500 Ft

Rádiófrekvenciás arcfeszesités- kollagénindukció + 30 perc 8 000 Ft

Tisztitás bármely kezelésbe 3 000 Ft


SPECIÁLIS KEZELÉSEK

MEZOTERÁPIÁS ARCKEZELÉS  
16 500 Ft

MESO-ACNE

16 500 Ft

RÁDIÓFREKVENCIÁS ARCFESZESITÉS+MEZOTERÁPIA

 22 500 Ft

RÁDIÓFREKVENCIÁS ARCFESZESITÉS+PLAZMA RÁNCKEZELÉS+MEZOTERÁPIA 

27 500 Ft

MIKRODERMABRÁZIÓ ARCON-IONTO SKIN ABRASION

előkészítés, mikrodermabrázió, 20 perc ionto sono ultrahangkezelés hyaluronnal, ampulla, nyugtató maszk, zárókrém, fényvédelem

70 perc 15 500 Ft

4 alkalmas bérlet 57 000 Ft

LUXUS BŐRMEGÚJITÓ KEZELÉS

letisztítás, mikrodermabrázió, 20 perc ionto-sono ultrahang kezelés hyaluronnal, hatóanyagbejuttatás, elektroporációval, Peel off maszk, zárókrém. fényvédelem

22 500 Ft


KOLLAGÉNINDUKCIÓS KEZELÉSEK

IONTO MESO MICRONEEDLING KEZELÉS ( fájdalommentes kollagénindukciós eljárás)

 22 500 Ft

THERMAGE RÁDIÓFREKVENCIÁS ARCFESZESITÉS 1.

letisztitás, peeling, rádiófrekvencia, ampulla, regeneráló, Cryo nyugtató, hűsitő maszk, zárókrém

14 900 Ft

THERMAGE RÁDIÓFREKVENCIÁS ARCFESZESITÉS 2.

letisztitás, peeling, rádiófrekvencia, ampulla, arc-dekoltázs masszázs, tápláló maszk, zárókrém

20 000 Ft

THERMAGE NYAK- TOKA 9 500-

THERMAGE DEKOLTÁZS 14 900-

THERMAGE ARC-NYAK-DEKOLTÁZS 30 000-