BABOR LUXUS ANTIAGE

GRAND CRU

A Grand Cru exkluzív kezelésben a rózsák csodálatos, a keleti kultúrákban régóta alkalmazott  bőrszépitő ereje sokszorozza meg ampullák hatékonyságát. 
A Babor rózsák érzéki illata hollisztikus szintre emeli ezt a kényeztető szépségkúrát.
A damaszkuszi rózsa kivonat azonnal csökkenti a ráncok mélységét és regenerálja az arcbőrt.
A fehér alba rózsa kivonat egyenletes és fiatalosan ragyogó arcbőrt varázsol.
A black baccara rózsa kivonat védelmet nyújt a bőr számára,segít megelőzni a környezeti hatások okozta korai bőröregedést. A speciális Grand Cru maszk szemkörnyék ápoló maszk, azonnal regenerálja a szemkörnyék érzékeny, finom bőrét, értékes hatóanyagokkal tölti fel csökkentve a ráncokat.
A kezelés otthoni folytatására a 7 napos Grand Cru ampullaszett használatát ajánljuk, mely a szalonban megvásárolható.
90 perc 24 500 FtHSR LIFTING

A BABOR sikeresen feltárta a bőröregedés rejtélyét és leküzdésének módjait. Széleskörű tudás és teljeskörű kutatás a kulcsa a HSR kiemelkedő hatékonyságának. A HSR lifting luxus termékcsalád 5 csúcsteljesítményü anti ageing hatóanyagot tartalmazó formulával lép fel a ráncok összes típusa ellen. Csökkenti a korral járó természetes rugalmasságvesztést, a kollagénrostok leépülését, kisimítja a bőrt.Az arckontúrok a lifting hatás következtében határozottabbá válnak, a ráncok láthatóan és folyamatosan csökkennek. Intenzív feszesítő hatása révén a felső szemhéjat erőteljesen emeli, a nyak ráncokat látványosan csökkenti.

 HSR  FACE LINE LIFTING 90 perc 28 500 Ft

HSR Lift 60  perc 21 500 Ft

REVERSIVE PRO YOUTH

A Reversive egy öregedésgátló bőrápoló család Re-Youth Complex-szel, mely visszahozza a bőr egyedülálló szépségét, és eltünteti az apró bőrhibákat. A Re-Youth Complex-nek azonnali simító hatása van. A modern, nagyteljesítményű aktív összetevőknek, melyek a sejteket fiatalon tartják, aktiváló hatása van, és a bőrnek csodás ragyogást kölcsönöz. Ezzel egyidőben növeli a sejtek stressznek való ellenállóképességét. A bőr elszíneződése és egyenetlensége csökken, az arcbőr azonnal  feszesebb, simább, és frissen, fiatalosan ragyog.

120 perc 35 000 Ft


PRECIOUS KEZELÉS

A sejtek öregedése ellen.  A kezelés folyamán bedolgozásra kerülő  3 féle Precious ampulla,  tengeri eredetű poliszacharidokkal és alfa glükánban gazdag hatóanyagokkal támogatja a bőr vitalitását és a sejtek megújulását. A duo hyaluronsav  és a szőlőből származó polifenolok hidratálják és védik a bőrt az oxidativ stressz hatásai ellen. A havasi rózsa őssejtkivonata  és a galaktomanna erős lifting hatású. 
A bőrfiatalitó kezelés hatása otthon folytatható  és fokozható a 7 napos PRECIOUS COLLECTION  ampullakúra használatával.

42 nő önértékelése alapján a kezelést követő 1 hetes ampullakúra és a Reversive krém egyidejű  használatával,  100%- al nőtt a bőr energiája, 90%-al teltebb lett a bőr és 93,5 %-al csökkentek a ráncok.
A termékek a szalonban megvásárolhatók
90 perc  29 500 Ft